Пребарување за:

Како да заработите на Tether крипто валута? Постојат неколку начини. Може да удел или да позајмите Tether (USDT) криптовалута.

Заглавување е чин на заклучување на криптовалутите за добивање награди. Зајмување е алтернативна форма на инвестиција, каде што инвеститорите позајмуваат криптовалути на други должници во замена за плаќање камати.

Препорачано

Давател

КуКоин

ТортаДефи

Бинанс

Crypto.com

Годишен стапка

15-50 %

100 фунти %

6.31 - 7 %

до 8 %

Тип

Зајмување

Заглавување

Фиксни заштеди

Фиксна Staking, Флексибилно вложување

Услови

7, 14, 28 г..

Повлечете се во секое време

7, 14, 30, 90 г..

1, 30, 90 г..

Ниво на ризик

Многу безбеден

Многу безбеден

Многу безбеден

Многу безбеден

Крипто

USDT, USDC

DFI

USDT, USDC, BUSD

USDT, USDC

На прво место, препорачуваме заеми за заеми на размена на крипто-валути KuCoin, каде годишната стапка во овој момент е многу висока од 50% до 200%. Нивото на ризик е многу ниско, бидејќи структурата на заемот што не може да има загуби за заемодавателите. Како работи заеми на Кучоин.